Novosti
21.12.2020.

PRAZNIČNO DARIVANJE - Poklon akcija

 

Praznici su vreme darivanja, a Vulkan izdavaštvo pripremilo je najlepše poklone za vas i vaše najdraže! Kupovinom dve knjige od tri odabrana praznična naslova u izdanju Vulkana, samo u  našim knjižarama, na poklon dobijate i slatko iznenađenje Ferrero Rocher

Velika praznična akcija traje od 21. decembra 2020. godine do 10. januara 2021. godine.

KAKO DA DOBIJETE ONO ŠTO ŽELITE - Džon Grej
ZNAKOVI PORED PUTA - Ivo Andrić
ŽAO MI JE NISI MOJ TIP - Ana Carlenga


 

Knjiga Znakovi pored puta zauzima značajno mesto u bogatom opusu našeg nobelovca i predstavlja kapitalno delo srpske književnosti. Na svakoj stranici pisac nas uverava da su svi predeli koje otkrijemo i sva lica koja susretnemo znaci da život nije ništa drugo do neprestana potraga za sobom. Ivo Andrić je na jednom mestu u ovoj knjizi napisao kako oseća da se za svakog od nas, u samom trenutku našeg rođenja, plete zamka, malena i tanka, koja raste uporedo s nama i jača s našim godinama, pomera se za nama kao naša senka i čeka nas svuda. Pred vama je najnovije izdanje Andrićevog dela koje nam pojašnjava tajne i otkriva nedokučive životne mudrosti, u tvrdom povezu i modernog dizajna. Poklonite nekome koga volite knjigu kojoj će se uvek vraćati.

Žao mi je, nisi moj tip je knjiga koju ćete želeti da pročitate hiljadu puta: romantična, duhovita, puna iznenađenja. Sara i Teo su potpuno različiti. Ona je naučnica koja radi na univerzitetu, beznadežno zaljubljena u profesora koji toga uopšte nije svestan. On je lenji tatin sin koji će pre ili kasnije naslediti od oca uspešnu produkcijsku kompaniju. Ona je niska, neugledna, nežnih, mekih oblina. On je klasični plejboj pun sebe, naviknut da uvek dobije sve što poželi.

Kako da dobijete ono što želite i želite ono što imate, knjiga iz žanra popularne psihologije, promeniće vaš pogled na svet. Tajna povećanja moći da dobijete ono što želite leži u tome da osetite svoje negativne emocije kad ne dobijete ono što želite, a onda da ih se oslobodite. Ukoliko naučite da se oslobodite negativnih osećanja, ostaje vam da osećate samo prave želje. Povezivanjem sa svojom istinskom prirodom, ponovo ćete steći moć da stvorite ono što želite i želite ono što imate. Ne odbijajte i ne odlažite akciju zato što pogrešno verujete da niste spremni. Pokrenite se kako bi potekla energija koja vam pomaže da uradite ono što morate. Ništa ne gradi uspeh kao uspeh!

 

 

 

 

*akcija NE VAŽI ZA ONLINE kupovinu

* dok traju zalihe

Sačuvano u omiljne
Milioni čitalaca usvojili su savete dr Džona Greja kroz njegov serijal Mars– Venera. K...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
934,00 RSD
Ušteda 15%
1.099,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Nemaju baš ništa zajedničko, osim što oboje iz dna duše preziru brak i venčanja. Upravo...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
934,00 RSD
Ušteda 15%
1.099,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Ivo Andrić je na jednom mestu u ovoj knjizi napisao kako oseća da se za svakog od nas, ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.444,00 RSD
Ušteda 15%
1.699,01 RSD

Ostavi komentar

Ostali komentari